Highwire IT - banner

Diensten

Design en bouw van websites

globe Voor een bedrijf is een website tegenwoordig even onontbeerlijk als een vermelding in het telefoonboek. Een website vormt het visitekaartje van een bedrijf en geeft een potentiële klant de mogelijkheid om zich een beeld van uw bedrijf te vormen alvorens hij of zij contact met u opneemt.

Highwire IT is in staat om voor u een website te bouwen geheel naar uw eigen wens, inzicht en smaak. Technische zaken zoals het registeren van een domeinnaam, of het kiezen van de juiste hosting provider kunnen u geheel uit handen genomen worden zodat u zich volledig kunt concentreren op de inhoud van de website.

Het is mogelijk om met een eenvoudige website te starten die basisinformatie over uw bedrijf bevat (Wie zijn wij, wat doen we, contactinformatie, etc.). Deze kan later uitgroeien tot een uitgebreidere site met bijvoorbeeld uitgebreide productvoorlichting, e-mail faciliteiten, etc.

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Google logo Zoekmachine optimalisatie, beter bekend onder de Engelstalige term Search Engine Optimalization (SEO) is een techniek die ervoor zorgt dat uw website beter gevonden kan worden in populaire zoekmachines zoals Google.

Stel u hebt een bakkerij met als naam "Bakkerij Janssen" in Hoogeveen. Als een persoon die naar u op zoek is in een zoekmachine de termen "bakkerij janssen hoogeveen" intikt dan zou in de ideale situatie uw website als eerste in de zoekresultaten verschijnen. Helaas is dit vaak niet het geval en zult u zien dat uw site pas op bijvoorbeeld pagina 6 in de zoekresultaten zal verschijnen.

In de praktijk zal iemand die een zoekmachine gebruikt vaak niet meer dan de eerste 5 resultaten bekijken. Het is dus van belang dat uw site zo hoog mogelijk in de zoekresultaten staat.

Via SEO kan Highwire IT ervoor zorgen dat uw website hoger scoort in de populaire zoekmachines (Google, MSN Search, Yahoo, Altavista, etc.). Het is zelfs mogelijk om zoekmachines gevoelig te maken voor specifieke woorden op uw website.

Om uw site beter te laten presteren in zoekmachines zijn meestal enkele (kleinere) aanpassingen aan uw bestaande site nodig.

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen.

Maatwerk oplossingen / custom software

tools Kent u het probleem dat uw bestaande software vaak net niet doet wat u wilt? Hebt u wel eens behoefte aan een programma dat op maat geschreven zou zijn voor uw bedrijf?

Highwire IT kan zogenaamde maatwerk software leveren. Dit is software die speciaal voor u geschreven wordt, geheel naar uw wens. U beschrijft uw probleem of wens en Highwire IT verzorgt de technische invulling zodat u binnen korte tijd beschikt over een handig programma dat precies aansluit bij uw bedrijf.

De mogelijkheden zijn nagenoeg onbegrensd: van kleine administratieve programma's tot complexere programma's die gebruik maken van databases.

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen.